Szállítási információk - Lézervágott

Rendelésem:
Különleges, egyedi,
ajándékok, használati tárgyak
akár az ön ötleteivel kiegészítve.
Tartalomhoz ugrás
Szállítási feltételek.
Az áru átvétele és a szállítás díja:
Cégünk a szállítást MPL üzleti postacsomagként jutatja el önhöz.
Információk: https://www.posta.hu/kuldemeny_kuldese/mpl_uzleti_csomag          
Csomagküldési díjak: https://www.posta.hu/postai_dijak
A személyes átvétel ingyenes ( csak a megrendelt termék/termékek árát kell kifizetni )
A személyes átvételnek több helyszíne is lehetséges, részletes leírás a Fizetési lehetőségek címszó alatt.
Egyes termékeknél a szállítási díj helyén „Egyeztetés szükséges” szerepel, mely esetben mindig a lehető leghamarabb írásban  ( e-mail-ben ) egyeztetünk a megrendelővel a szállítás pontos díjáról. Ez általában a nagyobb terjedelmű, extra súlyú bútorok esetében szükséges.
Az áru átvétele kiszállítás esetén:
Az áru átvételnél, még a futár jelenlétében köteles a vevő az általa megrendelt áru külső csomagolását ellenőrizni. Amennyiben sérülést észlel, csak jegyzőkönyv kiállítását követően veheti át a csomagot. Így az esetleges sérülés egyértelműen bizonyítható, hogy szállításból ered-e.
Szállítási határidő:
  • A szállítási határidő raktáron lévő terméknél általában 1-3 munkanap,     de maximum 10 munkanap
  • Amennyiben a terméket rendelnünk kell, a szállítási idő 2-6 hét is     lehet. Ez esetben mindig írásban ( e-mail-ben ) és/vagy telefonon     egyeztetünk a megrendelővel a termék várható érkezési időpontjáról
Fizetési lehetőségek:
  • Utánvét ( készpénzben a futárnak a csomag átvételével egy időben )
A megrendelt termék és a kiszállítás költsége a csomagküldő szolgáltatás igénybevétele esetén, a termék kiszállításakor azaz átvételkor kerül megfizetésre készpénzben a futárnak a csomag átadásával egy időben.
  • Előre utalás
A megrendelt termék és a hozzá tartozó csomagküldési díj banki előre utalással is kiegyenlíthető. Ebben az esetben a megrendelés visszaigazolásának megérkezését követően minden esetben egy újabb e-mail-t küldünk a megrendelőnek. Ez az e-mail tartalmazni fog minden adatot és információt, ami az utalás teljesítéséhez szükséges. A megrendelt terméket vagy összeállított csomagot a számlával együtt az átutalt összeg beérkezését követően ( aznap vagy legfeljebb a következő munkanapon ) postázzuk a megadott címre.
  • Előre utalás személyes átvétellel ( egyeztetés szükséges! ):
MPL ÜZLETI CSOMAG
Nagyszerűen egyszerű!
A csomagtételek sokfélék, eltérő méretűek és tömegűek lehetnek. Előfordul, hogy szállításukhoz többféle szolgáltatást igénybe kell venni. Ezért terjesztettük ki a nem szerződéses vállalkozóknak és magánszemélyeknek az MPL Üzleti csomagot egyszerűsített szolgáltatástartalommal.
Kérheti küldeményének egy munkanapos kézbesítését.
Háztól házig visszük csomagjait, amelyek útját honlapunkon és mobil applikációnkon keresztül a nap 24 órájában nyomon követheti.
Ön dönt a kézbesítés helyszínéről: küldeményeit címezheti akár átvételi helyeink egyikére is. A PostaPontra való és Csomagautomatás kézbesítése előnye, hogy a címzett a szokásos napi útvonalába illesztheti és akár egy tankolással, bevásárlással, csekkfeladással egyidejűleg is intézheti a csomagátvételt.
Ha az árufizetéses csomagok beszedett összegét átutalással kéri vissza, akkor naponta egy összegben fizetjük ki, így Önt a banki tranzakciós díjon felül nem terheli egyéb költség.
PostaPontra való kézbesítés esetén a címzett elektronikus értesítést (e-mailt vagy sms-t) kap a csomag érkezéséről, amennyiben az elérhetőségét megadta. Ezt követően a csomagok a feladó rendelkezésétől függően 5 vagy 10 munkanapon keresztül vehetők át. A lejárati idő előtt két nappal a címzett részére ismételt elektronikus értesítést küld a Posta. A PostaPontokra történő címzés esetén a feladható küldemény maximális tömege 20 kg lehet.
A Csomagautomaták a nap 24 órájában, országszerte hozzáférhetőek. Az átvétel egyszerű és gyors, nincs sorban állás, csak néhány gombnyomás. Az automata diszkrét megoldást kínál: nem kell munkahelyre, vagy otthonra rendelni, 20 kg-ig bármilyen súlyú csomag átvehető.
Küldje postára csomagjait! A postai csomagátvétel egy rendkívül költséghatékony és kényelmes megoldás, amelyet az ország legkiterjedtebb hálózata lát el. Címzettje időt, Ön pedig költséget takaríthat meg. A postai PostaPontokra történő címzés esetén a feladható küldemény maximális tömege 30 kg lehet.
SÚLY ÉS MÉRETHATÁROK
Maximális tömeg
Címhelyre címezve: 40 kg
Postára címezve: 30 kg
PostaPontra címezve: 20 kg
Méretek
Legkisebb méret: 120 x 175 mm
Hosszúság max. 2000 mm
Hosszúság + szélesség + magasság együttesen max. 3000 mm
Terjedelmes
Ha a hossza 750 mm-nél vagy összmérete 2000 mm-nél nagyobb, illetve alakja nem téglatest vagy boríték, természete miatt egyéb küldeménnyel nem rakható össze vagy eltérő kezelést kíván
Vissza a tartalomhoz